OM LIMOVE

Hej där, roligt att du kikar förbi!


Jag heter Lisa Molin och min största passion i livet är träning. Det ger mig energi, hjälper mig att rensa hjärnan när jag känner mig stressad och är ett betydelsefullt verktyg för att handskas med mina autoimmuna sjukdomar (bland annat typ 1-diabetes). Dessutom gör träningen att jag känner mig starkare, gladare och friskare. Ja, fördelarna tar aldrig slut! 


Jag driver LiMove bredvid mina studier till idrottspsykolog vid Umeå universitet. Jag är licensierad PT, kostrådgivare och löpteknikcoach. Utöver att jag hållit på med flera olika bollsporter hela livet, gillar jag intervall/löpträning och intensiva pass på gymmet. Jag tycker att träning ska vara rolig och något man ser fram emot!   

 

Arbetsmässigt har jag många år bakom mig inom turism/sport- och upplevelsebranschen, där jag bland annat drivit olika aktivitetscenter. Det har varit så givande att få jobba med något som får människor att träna samtidigt som de har roligt – därför erbjuder även LiMove tjänster inom affärsutveckling nischade mot just den branschen.

 

Helt enkelt vill jag vara med och sprida en massa träningsglädje - på de sätt jag känner att jag har mycket att bidra med! 

 

HÄLSOVINSTER MED FYSISK AKTIVITET

Du känner dig gladare och mer självsäker

Stärker muskler och leder

Ökar din energinivå

Förbättrar din prestationsförmåga